Home Com Vendre i Comprar Roses a Sant Jordi

Com Vendre i Comprar Roses a Sant Jordi

Preguntes Freqüents:


Estàs pensant en vendre roses a Sant Jordi i tens preguntes? Aquí tens les respostes a les qüestions més comunes:

Vendre roses a Sant Jordi?

Jo puc vendre roses a Sant Jordi?

Sí, pots vendre roses a Sant Jordi. Només has de tenir una llicència de venda i reservar les roses amb antelació per aprofitar els millors preus. Més informació aquí.

Quantres roses compro?

La comanda mínima és de 200 unitats. La quantitat de roses que hagis de comprar dependrà de diversos factors, com la ubicació del lloc de venda, l'afluència de gent i altres variables.

Com faig la comanda?

Fàcil: Omple el formulari de reserva i rebràs un correu electrònic amb les instruccions de pagament.

I com ho pago?

Pots pagar el 100% o fer un pagament inicial del 40% amb targeta bancària, transferència o Bizum. El 60% restant s'ha de pagar abans del 10 d'abril. És crucial incloure el número de comanda i el teu nom en les transferències i pagaments amb Bizum, i envia el comprovant per correu electrònic.

Hi ha termini per reservar les roses?

Sí, és recomanable fer la reserva el més aviat possible. El preu augmenta a mesura que s'apropa la data. Confirmant la reserva amb antelació, obtindràs el millor preu. Les unitats amb descompte són limitades. Vols obtenir un pressupost en 2 clics? Visita la pàgina de vendes des de la pàgina principal.

He de muntar-les jo o ja són roses preparades?

Com vulguis. A majoristaderoses.com podràs adquirir roses a granel que hauràs de muntar tu mateix/a. O roses ja muntades. La manipulació de roses de Sant Jordi la confiem a Handling Flowers, una empresa catalana de manipulació de flors.

Quan i com s'entrega la comanda?

El dia 22 d'abril, un dia abans de Sant Jordi. Si retires la comanda a la nostra botiga (rebràs les instruccions per correu electrònic), estarem oberts de 9.00 a 18.00 sense interrupcions. Estem situats en el Polígon Industrial Congost de Granollers.

Si prefereixes el lliurament a domicili, les roses es lliuraran el mateix dia de 08.30 a 16.00. Estiguin disponibles per telèfon ja que l'horari exacte de lliurament depèn del transportista i del codi postal. Enviarem més informació per mail un dia abans del lliurament

Roses per Sant Jordi preparades i Muntades. Guanya Diners en Sant Jordi